Achterhoekse Almanak 2021.

De afgelopen maanden heb ik alles behalve stilgezeten, al lijkt dat wel zo als ik naar de laatste datum van mijn column kijk! Mijn activiteiten speelden zich, zoals bij zovelen, vooral binnenshuis af.

Het schrijven van de maandelijkse natuurkalender voor de Achterhoekse Almanak 2021 was een ontzettend leuk project waar ik met veel plezier aan heb gewerkt. Mijn opa leerde me al van jongs af aan om de natuur echt te zien, te horen en te ruiken. Ieder seizoen heeft zo zijn eigen verhaal. En die verhalen liggen voor het oprapen, als je er maar oog voor hebt. Ook heb ik beeldmateriaal mogen aanleveren voor de almanak die zo her en der tussen mijn teksten door zijn afgedrukt.

Ik kijk uit naar het jaar 2021. Een nieuw begin waarin hopelijk weer meer mogelijk is. De Achterhoekse streek bruist immers van activiteit. Ook al waren er vele deuren gesloten, onze prachtige natuur is gelukkig altijd toegankelijk.

Vers van de pers.
Tof om aan meegewerkt te hebben.
Wat een mooie activiteit was dit, hopelijk in 2021 weer mogelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s